forside Hvem er vi? Vi tilbyder Brochure Kontakt os
 
Nødkald fra CareSupply ApS giver tryghed i dagligdagen for ældre og handicappede medborgere.spacer


Et nødkald betyder at hjælpen aldrig er længere væk end et tryk på knappen
De ældre bliver friskere og ældre end nogensinde før. Dette stiller krav til øgede muligheder for at blive boende i eget hjem så længe som muligt, en løsning som samfundsmæssigt både er sund og økonomisk rigtig. STT Refleks IR giver denne mulighed sammen med stor sikkerhed og komfort for de ældre handicappede.
Bo hjemme længere.
Med et nødkald fra CareSupply får de ældre og handicappede mulighed for at bo i deres normale og trygge omgivelser. Med et enkelt tryk på den bærbare sender aktiveres nødkaldet, og borgeren er i kontakt med hjemmeplejen, vagtcentralen, venner eller familien når behovet opstår.

STT Refleks IR er et af markedets mest diskrete nødkald.
Vi kan tilbyde et af de mest diskrete nødkald som findes på markedet, tilslut nødkaldet til et almindeligt telefonstik og overvågningen er etableret.
Med en af markedets bedste lydkvaliteter får borgeren adgang til en klar og tydelig tovejs kommunikation, det er også tryghed.
Alarmknappen som kan bæres om håndledet eller i snor om halsen, aktiverer med et
let tryk nødkaldet, vores 100% vandtætte alarmknap er driftsikker og langtidsholdbar, derfor giver vi 5 års garanti fra produktionsdatoen, naturligvis også på batteriet.

STT Refleks IR kan naturligvis også bruges som almindelig telefon, indkomne samtaler kan aktiveres med et tryk på alarmknappen, dette kaldes også for tryghed og omsorg.
STT Refleks IR kan tilsluttes til otte forskellige opkaldsfunktioner som f. eks røgalarm, handicaptryk, sengealarm, døralarm, komfuralarm m.m.
Der kan også tilsluttes flere alarmknapper til det samme nødkald, som så vil ringe op i prioriteret rækkefølge forudbestemt af hjemmeplejen. Er der tale om en større bolig kan der tilsluttes reapeter senderer som således vil udvide alarmknappens normale rækkevidde på 100 meter.

Nærværmarkering.
STT Refleks IR giver mulighed for at hjemmeplejepersonalet kan markerer sit besøg ved at trykke på apparatets alarmknap. Bruges nødkaldet på plejehjem eller i en beskyttet bolig kan personalet tilkalde hjælp fra apparatet i særlig krævende situationer, vi kalder det personaletryghed.

STT Refleks IR er nemt og hurtigt at programmerer.
Med vores håndterminal programmeres nødkaldet legende let, hurtigt og sikkert, alle basale informationer ligger kodet ind i terminalen så personalet kun skal taste alarm nummeret og nødkaldet er kodet, vi kalder det tidsbesparelse med god økonomi og sikkerhed.

Sikkerheden er i top med STT Refleks.
Nødkaldsapparatet Refleks IR sender automatisk mindst en gang i døgnet et test signal fra sender og nødkald for at sikre sig at begge dele altid er kommunikationsklare.